Ned17012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Crna kronika

Crna kronika

KRIMINAL Provala u kuću u Očuri


Negdje u periodu od 19. do 25. kolovoza, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Očuri u vlasništvu 43-godišnjakinje. Tom je prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio.

Opširnije...

NAJAVA Ovog vikenda pojačan policijski nadzor prometa


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u dane vikenda provodit će pojačane mjere u nadzoru cestovnog prometa, s posebnim naglaskom na utvrđivanje prekršaja tzv. četiri glavnih ubojica u prometu, odnosno prekršaja vezanih uz alkohol, nedopuštene brzine kretanja vozila, pojas i mobitel.

POLICIJA Sa 160 kilometara na sat na lepoglavskoj zaobilaznici ugrozio živote drugih sudionika u prometu


Jučer, 16. srpnja oko 18.30 sati u Lepoglavi, na državnoj cesti D-35, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, specijalnim su vozilom za utvrđivanje prekršaja, tzv. presretačem, utvrdili nepropisnu brzinu kretanja motocikla kojim je upravljao 44-godišnjak. Isti se na dionici ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 70 km/h, kretao motociklom brzinom od 160 km/h, što umanjeno za toleranciju na mjerne uređaje od 10%, iznosi 144 km/h.

Opširnije...

POLICIJA U Vulišincu policija zaustavila vozača s 3.04 promila alkohola u krvi


Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su jučer, 16. srpnja oko 21.30 sati u Vulišincu, osobno vozilo kojim je upravljao 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3.04 g/kg.

Opširnije...

NAJAVA Policija ovog vikenda "u lovu" na alkoholizirane vozače


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će tijekom noći sa subote na nedjelju, 30./31. svibnja, pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu, u sklopu operativne akcije „Alkohol“

AKTUALNO Policija će u cilju sprječavanja okupljanja građana i širenja koronavirusa nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati paleći vuzemnice


Iz Policijske uprave Varaždinske skreću pozornost na Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima te napominju da će policijski službenici, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa, nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati. Pozornost će pri tom usmjeriti i na lokacije na kojima bi se građani mogli okupiti paleći vuzemnice.

Opširnije...

POLICIJA Provaljeno u planinarski dom na Ravnoj gori


U vrijeme epidemije koronavirusa, kad su za boravak ljudi zatvorena brojna javna mjesta i prostori, neki su tu činjenicu iskoristili za provale. Jedna takva dogodila se na Ravnoj gori koja je zatvorena za planinarenje. Naime, provaljeno je u planinarski dom Pusti duh.

Opširnije...

PROMET U naletu vlaka na osobno vozilo ozlijeđene dvije osobe


U petak, 13. ožujka oko 16.15 sati u Lepoglavi, u naletu vlaka na osobno vozilo, ozlijeđene su dvije osobe.

Opširnije...

NAJAVA Policija ovog vikenda "u lovu" na alkoholizirane vozače


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će tijekom noći sa subotu na nedjelju, 18./19. siječnja, pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu u sklopu operativne akcije „Alkohol“.