Pon17022020

Posljednje izmjene05:11:06 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Crna kronika Crna kronika Promet PROMETNA NESREĆA Autom sletjela u potok, intervenirali vatrogasci

PROMETNA NESREĆA Autom sletjela u potok, intervenirali vatrogasci


U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak 3. veljače oko 22 sata u mjestu Očura lakše je ozlijeđena 44-godišnja vozačica. Ona je osobnim vozilom upravljala državnom cestom iz smjera Novog Golubovca u smjeru Lepoglave. Po ulasku u blagi lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i stanju ceste, sletjela je van kolnika u potok.

O nesreći je iz VOC-a Varaždin, s pozivom na intervenciju, u 23:25 sata obaviješteno Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava zaprimivši dojavu o slijetanju vozila sa prikliještenom osobom u naselju Očura. Na mjesto intervencije izašlo je navalno vozilo s 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije izvukli su unesrećenu osobu iz automobila, nakon čega je predana timu hitne medicinske pomoći.

Vozačica je zadobila ozljede koje su okvalificirali kao lakše, a medicinska pomoć joj je pružena na mjestu događaja od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

foto: facebook DVD Lepoglava