Sri02122020

Posljednje izmjene12:53:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo

Društvo

BOŽIĆNI UGOĐAJ (FOTO) Počelo vrijeme došašća, upaljena prva adventska svijeća


Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu i simbolično se označava početak adventa, vremena u kojem se vjernici pripremaju za najradosniji blagdan – Božić.

Opširnije...

OŠ IVANA RANGERA KAMENICA Prigodan poštanski žig povodom 190. rođendana jedne od najstarijih osnovnih škola


Osnovna škola Ivana Rangera, Kamenica jedna je od najstarijih, a po mišljenju nekih povjesničara i najstarija škola na području Varaždinske županije u kojoj je davne 1830. godine započelo organizirano školstvo.
Obzirom da škola ove godine slavi 190. rođendan, zbog epidemioloških mjera mnoge se aktivnosti neće održati, no obavještavamo Vas da će 3. prosinca 2020. biti u uporabi prigodni poštanski žig .

Opširnije...

DARIVANJE KRVI Apel darivateljima da se zbog pomanjkanja krvi uključe u akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Prva sljedeća održat će se u Lepoglavi 1. prosinca

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec uputilo je poziv građanima da daruju krv.

Opširnije...

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održan online Sajam mogućnosti


U organizaciji Info-centra za mlade Lepoglava održan je Sajam mogućnosti, odnosno informiranja mladih na kojem su sudjelovale organizacije s prostora sjeverozapadne Hrvatske te nacionalne organizacije za mlade MMH i ZICM.

Opširnije...

AKCIJA DARIVANJA KRVI U Lepoglavi prikupljeno 40 doza krvi


Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec je 17. studenog, u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Lepoglave, organiziralo u Lepoglavi akciju dobrovoljnog darivanja krvi za građane šireg lepoglavskog područja.

Opširnije...

NAJAVA Darujete krv na akciji dobrovoljnog darivanja krvi 17. studenog u Lepoglavi


GDCK Ivanec poziva sve građane šireg lepoglavskog područja da se uključe u akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se u utorak, 17. studenog održati u Lepoglavi. Akcija će biti održana u prostorijama restorana „Ivančica“ od 9 do 12 sati.

Opširnije...

NAJAVA Sudjelujte na online Sajmu mogućnosti


Nezavisna udruga mladih poziva poziva mlade i sve organizacije koje su uključene i koje djeluju na području rada s mladima te ustanove čiji su korisnici mladi da sudjeluju Sajam mogućnosti koji će se održati u online izdanju u ponedjeljak, 16. studenog u 18 sati..

Opširnije...

VATROGASTVO Navalno vozilo za višnjičke vatrogasce


Dobrovoljno vatrogasno društvo Višnjica "jače" je za novonabavljeno navalno vatrogasno vozilo. Riječ je o vatrogasnom vozilu marke Mercedes Atego s duplom kabinom za smještaj ukupno sedam vatrogasaca, spremnikom za vodu od 2.5 tisuće litara i potpuno opremljenim za raznovrsne intervencije. Vozilo je vrijedno pola milijuna kuna, a u Višnjicu je stiglo iz PGD-a Ptuj.

Opširnije...

GRADNJA DRUŠTVENO-VATROGASNOG DOMA U KAMENICI Srušen stari i derutni objekt na kojem će biti izgrađen novi dom


U centru Kamenice srušen je stari i derutni objekt bivšeg zadružnog doma koji je se nekad koristio i kao školski prostor. Na tom će mjestu Grad Lepoglava izgraditi novi društveno-vatrogasni dom zahvaljujući kojem će kamenički vatrogasci dobiti primjeren i funkcionalan prostor za rad budući da je postojeći vatrogasni dom u Kamenici postao pretijesan za čuvanje opreme, prije svega vatrogasnih vozila.

Opširnije...