Sri20022019

Posljednje izmjene05:19:13 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Inicijative Kamenički vatrogasci kupili vozilo i izgradili garažu

Kamenički vatrogasci kupili vozilo i izgradili garažu

dvdkamvozilo

Vozni park Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kamenica od nedavno je bogatiji za vatrogasnu cisternu kapaciteta pet tisuća litara vode. Riječ je o rabljenom vozilu koje su kamenički vatrogasci za vlastitih 150 tisuća kuna kupili od svojih slovenskih kolega iz Cirkulana.

Dolaskom novog vozila vatrogasni dom u Kamenici postao je pretijesan za smještaj vatrogasne opreme, prije svega vatrogasnih vozila, pa je izgrađena dodatna nadstrešnica. Kako je u takvim prilikama uobičajeno, rukave su zasukali sami vatrogasci i za nekoliko dana novopridošlo vozilo dobilo je "krov nad glavom" vrijedan 30 tisuća kuna.

- U narednom razdoblju u planu nam nabaviti i navalno vatrogasno vozilo te urediti fasadu našeg vatrogasnog doma – najavljuje daljnje planove Mario Canjuga, tajnik DVD-a Kamenica. Ukoliko se za to ukaže potreba, kamenički vatrogasci spremni su krenuti i na dislokaciju na Jadransku obalu. Za to je prijavljeno osam članova Društva.