Pon24022020

Posljednje izmjene10:55:27 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje DJEČJI VRTIĆ "RUNOLIST" ŽAROVNICA Završna priredba predškolaca

DJEČJI VRTIĆ "RUNOLIST" ŽAROVNICA Završna priredba predškolaca


Na kraju još jedne pedagoške godine održana je završna priredba ovogodišnjih predškolaca, polaznika Dječjeg vrtića "Runolist" iz Žarovnice.

"Najozbiljniji" vrtićanci završnim su nastupom zaokružili napornu, ali zabavnu i poučnu godinu prepunu veselih uspomena. Predškolci su prigodnim programom, recitacijama, pjesmom na hrvatskom i engleskom, plesom, igrokazom u kojem su uz pomoć svojih mlađih vrtićanaca tražili znanje, zabavljali brojne gledatelje. Osvrnuli su se na sve što su naučili u vrtiću i razmišljali o tome što ih čeka.
Na kraju programa, svi prisutni zasladili su se tortom, kolačima i sokovima.

Odgojiteljice su čestitale svojim mališanima, te im uručile zaslužene diplome i prigodne paketiće iznenađenja koji će ih podsjećati na vrijeme provedeno u vrtiću.
- Dragi naši predškolci, sretno vam bilo, a mi ćemo vas se rado sjećati. Želimo vam zabavno i dugo ljeto, te uspješan početak novog životnog zadatka – škole – poručili su im iz Dječjeg vrtića "Runolist".

Inače, prije samog početka priredbe, uvodni govor održala je ravnateljica Vesna Galović, a pridružio joj se i gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić.