Ned31052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA U Lepoglavi će se 7. srpnja održati 2. Memorijalni sportski turniri za poginule branitelje s područja Grada Lepoglave

NAJAVA U Lepoglavi će se 7. srpnja održati 2. Memorijalni sportski turniri za poginule branitelje s područja Grada Lepoglave


Čuvajući spomen na poginule branitelje s područja Grada Lepoglave, udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava, uz potporu Grada Lepoglave, organizira 7. srpnja u Lepoglavi memorijalni turnir. Riječ je o Memorijalnom sportskom turniru za poginule branitelje s područja Grada Lepoglave koji će ove godine doživjeti svoje drugo izdanje.

Na turniru će nastupiti članovi i ekipe braniteljskih udruga koji će sudjelovanjem na turniru odati počast i čuvati spomen na 12-oricu poginulih hrvatskih vitezova s područja Grada Lepoglave.
Turnir će se održati u Gradskom parku u Lepoglavi. Prije samog početka natjecanja zakazanog za 10 sati, u crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, s početkom u 8 sati, bit će služena misa za poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje. Nakon misnog slavlja, u 9 sati, kod spomen obilježja 12-orici poginulih branitelja s područja Grada Lepoglave, u Parku hrvatskih branitelja, bit će položen vijenac i upaljenje svijeće.

Turnir će biti otvoren u 10 sati nakon čega slijede sportska natjecanja u stolnom tenisu, visećoj kuglani, Beli, šahu, gađanju zračnom puškom, pikadu i povlačenju užeta. Najuspješnijima će biti dodijeljena priznanja, a svim sudionicima turnira zahvalnice.