Čet01102020

Posljednje izmjene10:27:00 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA Nezavisna udruga mladih i Srednja škola Ivanec pozivaju na Sajam karijera

NAJAVA Nezavisna udruga mladih i Srednja škola Ivanec pozivaju na Sajam karijera


Zanima Vas gdje ima posla i kako ga pronaći ili pak želite pronaći dobru tvrtku za odraditi praksu? Još uvijek ne znate gdje nastaviti obrazovanje i razmatrate opcije? Smatrate da aktivno sudjelovanje u društvu doprinosi vašoj karijeri i zanima vas volontiranje?
Sve ove informacije moći će se dobiti na jednom mjestu i to u Srednjoj školi Ivanec sljedeće srijede, 13. studenog s početkom u 10 sati (te predviđenim trajanjem do 13 sati) gdje će se održati Sajam karijera na kojem će se predstavljati nekoliko uspješnih tvrtki. Uz informacije o tim tvrtkama, zainteresirani će moći saznati kakav je proces zapošljavanja u njima te imaju li otvorenih radnih mjesta. Također, imat će prigodu ostaviti im molbu za posao jer - zašto ne?

A kako pronaći posao, gdje saznati za otvorena radna mjesta, kome se obratiti za savjet i nove informacije u području karijera moći će se saznati kod predstavnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin. U slučaju odluke o nastavku obrazovanja i upisa na fakultet, zainteresiranima će na sajmu informacije pružiti predstavnici Sveučilišta Sjever.

O važnosti aktivnog sudjelovanjasudjelovanje u društvu te volontiranja u organizacijama civilnog društva, a što je važno za osobni i profesionalni razvoj, informacije će zainteresiranima pružiti Nezavisna udruga mladih.

Sajam karijera jedna je od aktivnosti projekta 'Ostvari svoj potencijal' kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a financiran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.