Sri02122020

Posljednje izmjene12:53:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA Online predavanje o ustroju i djelovanju organizacija civilnog društva

NAJAVA Online predavanje o ustroju i djelovanju organizacija civilnog društva


U utorak, 23. 6. 2020., u 14 sati održat će se prvo ovogodišnje (online) predavanje Info-centra za mlade Lepoglava. Tema predavanja bit će ustroj i djelovanje organizacija civilnog društva, a svoja iskustva u tom području prezentirat će stručnjaci iz ACT Grupe.

O samom radu, utjecaju organizacija na lokalnu zajednicu, financiranju aktivnosti, izazovima s kojima se susreću i sl., sudionici predavanja imat ćete priliku učiti od predstavnika jednog od vodećih primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj koji iza sebe ima desetke inicijativa, proveli su programe i projekte kojima su obuhvatili više od 100.000 korisnika te osnovali različita društvena poduzeća koja i danas uspješno djeluju.

Predavanje će biti organizirano tako da će stručnjaci iz ACT-a u sklopu predavanja odgovarati na prethodno postavljena pitanja. Naravno, moći ćete postaviti i dodatna pitanja te navedeno povezati s vlastitim primjerom i iskustvom.
Koja je motivacija članova, odnosno kako motivirati članove na aktivno sudjelovanje u radu udruge, koja je osobna motivacija predstavnika ACT Grupe za rad u organizacijama civilnog društva te koji su pokazatelji relevantni da bi organizacija civilnog društva bila viđena kao uspješna u zajednici, samo su neka od postavljenih pitanja na koja će sudionici predavanja dobiti odgovore.

Predavanje će se održati preko ZOOM platforme (potrebno je instalirati ZOOM aplikaciju) na koju ćete se moći priključiti preko sljedećeg linka:
https://us02web.zoom.us/j/7508734554

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.