Sri08042020

Posljednje izmjene01:12:48 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge Infotočka JAKO u Lepoglavi

Infotočka JAKO u Lepoglavi

jako

U sklopu Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnoga društva u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, savjetnici iz Autonomnog centra – ACT Čakovec i udruge K.V.A.R.K – Križevci pružat će besplatne savjete i najrecentnije informacije namijenjene organizacijama civilnog društva (udrugama, sindikatima, zakladama…) u srijedu, 15.07. u prostorijama Doma kulture u razdoblju od 12 do 16 sati.

Osim putem mobilnih Infotočki, udruge i ostale organizacije civilnog društva besplatne savjete i informacije mogu zatražiti svakog ponedjeljka i četvrtka od 10-16 h u uredima Autonomnog centra – ACT u Čakovcu i udruge K.V.A.R.K u Križevcima, te putem e-pošte i telefona.

Stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva temeljni je cilj koji se provedbom Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnoga društva u sjeverozapadnoj Hrvatskoj želi postići. Programje usmjeren na rad s organizacijama civilnog društva (udruge, građanske inicijative, zaklade, sindikati), te jedinicama lokalne i regionalne samouprave (općine, gradovi i županije).

Program je zamišljen na način da uz jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva uspostavi kvalitetniju suradnju između javnog sektora, privatnog sektora i organizacija civilnog društva i temelje za što kvalitetniji i bolji rad organizacija civilnog društva na putu ka modernom društvu stabilnih društvenih vrijednosti.