Sub04042020

Posljednje izmjene04:08:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NAJAVA: U Lepoglavi opet mladi iz svih dijelova Europe

NAJAVA: U Lepoglavi opet mladi iz svih dijelova Europe

Nova potvrda dobrog rada u Nezavisnoj udruzi mladih stići će u razdoblju od 11.-14. lipnja kada će Lepoglavu posjetiti mladi iz Poljske i Litve u sklopu još jednog međunarodnog projekta iz programa Europske komisije Mladi na djelu. 

Ovog puta riječ je o drugom od ukupno tri sastanka projekta pod nazivom „Time for Action“ na kojem su osim organizacija mladih partneri i jedinice lokalne samouprave pa tako uz Nezavisnu udrugu mladih našu zemlju predstavlja i Grad Lepoglava.

Mladi će tako u sklopu projekta održati sastanak o dosadašnjim i budućim aktivnostima na projektu, biti primljeni u gradskoj vijećnici te održati radionicu o uključivanju mladih u procese donošenja odluka na kojoj će im se pridružiti vršnjaci iz Španjolske, Francuske, Krapine, Varaždina i ostalih dijelova našeg područja.

Spomenuta radionica će se održati u četvrtak 13. lipnja s početkom u 16 sati u prostoru Doma kulture (TKIC), 1. kat (čitaonica) te je otvorena za sve koji žele prisustvovati dok će službeni prijem biti 13. lipnja u 11 sati u Gradskoj vijećnici.

Ubrzo nakon ovog projekta, u Lepoglavu će krajem mjeseca doći i mladi iz Grčke, Italije, Bugarske, Litve, Slovenije i Hrvatske u sklopu još jednog projekta kojeg provodi Nezavisna udruga mladih kao vodeći partner. Očekuje se dolazak oko 40 mladih.