Sri08042020

Posljednje izmjene09:12:23 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge Nezavisna udruga mladih i ove godine u Lepoglavi organizira "Jailhouse festival".

Nezavisna udruga mladih i ove godine u Lepoglavi organizira "Jailhouse festival".

U nastojanju da ponove odličnu priču Festivala mladih iz prijašnjih godina, Nezavisna udruga mladih u suradnji sa svojim partnerima, Centrom za mlade Lepoglava i Savjetom mladih Grada Lepoglave, organizira Jailhouse festival 2013.

Kroz 17 dana, kroz gotovo 30-ak aktivnosti te svakodnevni program, mladi sa šireg područja imat će mogućnost zadovoljiti svoje aspiracije, sudjelujući u bogatom programu, odnosno u ponudi niza kulturnih, zabavnih te sportskih događanja.

Svaki dan održava se neki program pa će se tako održati airsoft taktičko gađanje, kino pod zvijezdama, izviđačke igre, predavanja o astronomiji košarkaški haklovi te brojni drugi sadržaji.

Vikendi, petak i subota, rezervirani su za koncerte Trnja iz Krapine, Chetvorka iz Zagreba, Heart & Soula iz Mađarske, Black Nighta iz Lepoglave, Tearlessa iz Ivaneca, The Sinnersa iz Velike Britanije i drugih.

Glavni pokrovitelj festivala je Grad Lepoglava, dok je glavni partner Turističko-kulturno-informativni centar (TKIC).

Ulaz na sve programe je besplatan.

Detalje saznajte na https://www.facebook.com/events/375263229263131/?fref=tck