Pon06042020

Posljednje izmjene12:55:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NAJAVA Nezavisna udruga mladih počinje s provedbom edukacija o Microsoft Office alatima

NAJAVA Nezavisna udruga mladih počinje s provedbom edukacija o Microsoft Office alatima

"Budi inteligentan, ostani konkurentan!" novi je program koji će NUM zajedno s partnerima (Klubom studenata grada Lepoglave, Savjetom mladih grada Lepoglave, Fotoklubom Deseti K i Astronomskim društvom Lepoglava) provoditi tijekom 2014. godine.

Glavni cilj programa je potaknuti mlade na aktivno uključivanje u društveni život zajednice i na kvalitetno provođenje slobodnog vremena uz druženje te informalno i neformalno učenje.

Jedna od aktivnosti iz navedenog programa kreće upravo u travnju. Riječ je o edukaciji o Microsoft Office alatima za koju su rezervirane tri subote. Edukacije će se održavati 5.4., 12.4. i 19.4.2014. g. u čitaonici Gradske knjižnice od 14 do 16 sati, a vodit će ih Davorin Špičko.

NUM poziva sve one koji žele naučiti nešto novo ili ponoviti ono što je izblijedjelo, da se priključe ovim edukacijama.

PROGRAM EDUKACIJA

SUBOTA /5.4.2014. / ČITAONICA / 14-16h / WORD

Edukacija o obradi teksta i ostalih funkcionalnosti u uredskom alatu Word. Korisnici će uz predavanje i rad na primjeru iz prakse upoznati novu stranu Worda.

SUBOTA / 12.4.2014. / ČITAONICA / 14-16h / EXCEL

Edukacija o funkcionalnosti i mogućnostima tabličnih kalkulatora u uredskom alatu Excel. Excel je izuzetno koristan alat čije mogućnosti upotrebe većini nisu poznate.

SUBOTA / 19.4.2014. / ČITAONICA / 14-16h / PowerPoint

Edukacija o PowerPointu – programu za izradu prezentacija.