Čet28012021

Posljednje izmjene11:11:59 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge PREDAVANJE NUM predstavio Erasmus + program Europske unije

PREDAVANJE NUM predstavio Erasmus + program Europske unije


Koje mogućnosti pruža novi europski program kojim su obuhvaćeni svi europski i međunarodni programi te inicijative Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta - Erasmus+, moglo se saznati na predavanju održanom u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u lepoglavskom Domu kulture.

O mogućnostima prijave na navedeni natječaj i načinu korištenja sredstava iz navedenog programa, okupljenima mladim Lepoglavčanima i zainteresiranim gostima iz Beretinca, govorio je Mario Žuliček iz Nezavisne udruge mladih koja je predavanje i organizirala.
Erasmus+ usmjeren je jačanju znanja i vještina te sposobnosti zapošljavanja europskih građana te unaprjeđenju obrazovanja, osposobljavanja kao i rada u području mladih i sporta. Bit će otvoren sedam godina s budžetom od 14.7 milijardi eura.

Uz informacije, Nezavisna udruga mladih ponudila je pomoć onima koji imaju u planu pripremiti i prijaviti neki od svojih projekata na navedeni program.