Sri08042020

Posljednje izmjene09:12:23 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge LOV NA BLAGO Ekipa General Skofo odnijela blago

LOV NA BLAGO Ekipa General Skofo odnijela blago


Vulkan, željeznička stanica, Ivan brdo, vatrogasni dom, školsko igralište … bile su samo neke od 13 točaka koje je 28 natjecatelja podijeljenih u sedam timova moralo posjetiti tražeći blago po Lepoglavi. Bio je to prvi Lov na blago koji je organizirala Nezavisne udruge mladih.

Natjecatelji su na svaku od 13 točaka došli nakon što su prethodno uspješno riješili postavljene im zagonetke. Potom su na navedenim točkama morali obavljati različite zadatke - izrađivanja mumije, bojanje lice, izrađivanje psa od balona, snimati fotografije, video uratke i dr.

Najuspješnijim tragačima i rješavačima zagonetki i zadataka pokazali su se članovi ekipe General Skofo - Ivica Zachert Culjak, Valentino Bizek, Sandy Odobašić i Mario Hrg. Blago koje su Generali odnijeli je tri sata besplatnog kuglanja u Lumini centru u Varaždinu koje je pobjednicima osigurao glavni sponzor Lova na blago Medonja bowling & pub .
Nezavisna udruga mladih najavljuje da, nakon veoma velikog odaziva i pozitivne reakcije natjecatelja i posjetitelja, prvi Lov na blago zasigurno neće biti i posljednji.