Ned07062020

Posljednje izmjene02:39:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge VATROGASTVO Izabrano vodstvo DVD-a Kamenica za naredno četverogodišnje razdoblje

VATROGASTVO Izabrano vodstvo DVD-a Kamenica za naredno četverogodišnje razdoblje


I u narednom četverogodišnjem razdoblju na čelu DVD-a Kamenica bit će dosadašnji predsjednik Zorislav Rodek dok će dužnost zapovjednika obnašati Ivan Jakopović. Odluka je to donesena na održanoj redovitoj izborno – izvještajnoj skupštini Društva na kojoj su članovi Skupštine potvrdili Josipa Sambolca, Damira Kelemena, Mladena Vreska, Antu Pavličića, Stjepana Grda, Zorislava Rodeka, Roberta Rodeka, Stjepana Zagorščaka, Željka Kišičeka, Mihaela Kapustića, Petra Cikača, Ivana Jakopovića i Maria Canjugu za članove Upravnog odbora.

Imenovani su pri tom i članovi drugih tijela Društva koje je u protekloj godini interveniralo tri puta te sudjelovalo u brojnim vatrogasnim te društvenim aktivnostima.
- 2016. godina bila je aktivna i u skladu s očekivanjima, a cijelo proteklo mandatno razdoblje najproduktivnije u povijesti Društva budući da smo nabavili novo vatrogasno vozilo, obnovili vatrogasni dom, opremili se te stručno ojačali naš kadar – istaknuo je predsjednik Društva Zorislav Rodek.

Na Skupštini su članovima Društva dodijeljena vatrogasna priznanja za 30, 20 i 10 godina aktivnog djelovanja. Priznanje za 30 godina članstva primili su Stjepan Grd, Ivica Jakopović, Ivica Borovec, Mario Canjuga, Eduard Čretni, Damir Kelemen, Kristijan Rodek, Miljenko Bahun, Dražen Čanžar, Matija Fištrek, Miroslav Rocek i Stjepan Zagorščak. Za 20 godina članstva priznanja su primili Elvis Vusić, Matija Maček, Josip Reštar i Dragutin Patrčević, a za 10 Željko Kapustić, Dražen Novak i Josip Strupar.

Već tradicionalno proglašen je najvatrogasac DVD-a Kamenice za proteklu godinu. Tu je titulu ponio Željko Kišiček.

Posebna je zahvalnica uručena Robertu Rodeku za 20 godina kontinuiranog obavljanja blagajničkog posla.

Na postignutom su članovima DVD-a Kamenice čestitali predstavnici na Skupštini 14 prisutnih dobrovoljnih vatrogasnih društva, Vatrogasne zajednice grada Lepoglave te ispred Grada Lepoglave gradonačelnik Marijan Škvarić koji je Skupštini nazočio zajedno sa svojim zamjenikom, ujedno i načelnikom gradskog Stožera za zaštitu u spašavanje, Hrvojem Kovačem te predsjednikom Gradskog vijeća Robertom Mačekom.

Dan ranije održana je i Mala Skupština DVD-a Kamenice na kojoj su za predsjednicu djece i mladeži izabrana Monika Vusić, zapovjednika Petar Cikač i tajnik Mihael Rodek.
DVD Kamenica ima 49 pripadnika djece i mladeži.