Čet28052020

Posljednje izmjene03:58:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge LIMENA GLAZBA LEPOGLAVA Na Skupštini izabrano novo vodstvo Limene glazbe Lepoglava

LIMENA GLAZBA LEPOGLAVA Na Skupštini izabrano novo vodstvo Limene glazbe Lepoglava


U 2016. godini Limena glazba Lepoglava obilježila 60 godina postojanja te odradila 21 nastup, većinom na manifestacijama koje su se održavale na gradskom području, no nisu izostali nastupi i van grada Lepoglave, pa je tako, između ostalog, uz dobre kritike ocjenjivačkog povjerenstva odrađen i nastup na Državnoj smotri puhačkih orkestara.

Rezime je ovo aktivnosti Limene glazbe Lepoglava u protekloj godini iznesen na održanoj Skupštini, na kojoj je, s obzirom da se radilo o izbornoj skupštini, izabrano novo vodstvo. Za predsjednika Limene glazbe Lepoglava ponovno je izabran lepoglavaski gradonačelnik Marijan Škvarić, za tajnika Davor Gorski dok su u Upravni odbor ušli Željko Huten, Dragutin Hojsak, Mario Šeruga, Petar Hehet, Davor Petak, Matija Geček i Ježek Franjo.

Tijekom Skupštine je proglašen najaktivniji član orkestra. Riječ je Marijanu Pečevskom koji je od 44 održane probe bio na njih 40. Uz njega, na više od 30 proba odazvali su se Darko Gorski, Mato Geček, Matija Geček, Petar Hehet, Lucija Jagarinec, Ivan Rostohar i Ivana Svetec, koji su, prema riječima voditelja orkestra Željka Hutena, orkestru donijeli kvalitetu više. Pri tom Huten nije kritizirao ostale članove orkestra znajući da su na probe dolazili u skladu s mogućnostima i obavezama, ali je naglasio da je na nekim nastupima postojao problem nedostatka članova.