Čet28052020

Posljednje izmjene03:58:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge INICIJATIVA SAVJETA MLADIH Idemo na PRC?

INICIJATIVA SAVJETA MLADIH Idemo na PRC?


Potaknut slabom iskorištenosti velikog potencijala športsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi (popularnog PRC-a), Savjet mladih Grada Lepoglave pokrenuo je inicijativu i poslao prijedlog Gradu Lepoglavi za oživljavanjem istog u ljetnim mjesecima.

Sportski tereni za mini golf, stolni tenis, odbojku na pijesku, boćanje, viseću kuglanu, nogomet… koji su zjapili prazni zbog nemogućnosti korištenja opreme za iste, ovime bi trebali promijeniti svoju sliku.

Naime, temeljem ovog prijedloga, koji je naišao na odobravanje Grada Lepoglave, svake subote i nedjelje (od 15 do 20 sati) na Sportsko-rekreacijskom centru posjetitelje i korisnike dočekat će student kod kojeg će se moći preuzeti potrebna oprema za bavljenje navedenim sportovima, a u narednim tjednima u planu su i dodatni sadržaji.

Inicijativa bi trebala vratiti stanovnike Lepoglave i okolnih mjesta na centar koji je namijenjen građanima koji se žele baviti nekom rekreativnom aktivnošću. Djeca, mladi, oni stariji i cijele obitelji dobit će opet mogućnost kvalitetnijeg iskorištavanja slobodnog vremena .
Dodatne informacija možete pronaći na https://www.facebook.com/idemonaprc/ .