Pon17122018

Posljednje izmjene02:55:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge CIVILNO DRUŠTVO Osnovana Udruga za kulturu i sport Kamenica

CIVILNO DRUŠTVO Osnovana Udruga za kulturu i sport Kamenica


U vatrogasnom su se domu u Kamenici, u večernjim satima petka, 28. srpnja, okupili zainteresirani mještani Kamenice, većinom mladi, te podržali inicijativu za osnivanje još jedne udruge na području grada Lepoglave – Udruge za kulturu i sport Kamenica.

Za predsjednika Udruge izabran je Petar Cikač, a za njegovu zamjenicu Petra Zagorščak. Izabrana su i ostala tijela Udruge kao i Statut u okviru kojeg će Udruga djelovati.

Osnivanje Udruge za kulturu i sport Kamenica podržali su zamjenik gradonačelnika grada Lepoglave Hrvoje Kovač, koji je pohvalio inicijativu i želju osnivača da kroz aktivizam djeluju u svojoj zajednici i tako doprinesu njenom razvoju. Podršku je članovima novoosnovane Udruge dao je i predsjednik MO Kamenica, ujedno i predsjednik DVD-a Kamenica, Zorislav Rodek ponudivši suradnju i konkretnu pomoć u vidu ustupanja prostora za rad te po potrebi i vatrogasnog kombija za odlazak na razne manifestacije i aktivnosti.

Inače, pod istim je nazivom u Kamenici djelovala udruga koja je prije nekoliko godina preoblikovana u Ženski odbojkaški klub Lepoglava.

Udruga za kulturu i sport Kamenica 69 je udruga na području grada Lepoglave.