Pet18012019

Posljednje izmjene10:12:13 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NATJEČAJ Otvoren gradski natječaj za financiranje programa i projekata udruga

NATJEČAJ Otvoren gradski natječaj za financiranje programa i projekata udrugaUdruge koje žele ostvariti pravo na financiranje vlastitih programa i projekata sredstvima Grada Lepoglave, moraju zaključno do 15. veljače 2018. godine Gradu Lepoglavi podnijeti prijavu za njihovo financiranje.

Naime, Grad Lepoglava je raspisao Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Lepoglave u 2018. godini.
Za tu je namjenu Grad Lepoglava u proračunu namijenio 300.000 kuna kojima će se financirati programi i projekti udruga od općeg interesa odnosno oni kojima se ostvaruju javne potrebe građana te doprinose razvitku i općem napretku Grada.
Programi i projekti koji se prijavljuju za financiranje moraju se odnositi na sljedeća područja: kultura i umjetnost, humanitarna i socijalna djelatnost, branitelji, djeca i mladi te ostali programi.
Sve dodatne informacije o natječaju nalaze se na službenoj Internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE) gdje se nalaze i potrebni obrasci na kojima se prijave podnose.