Pet10042020

Posljednje izmjene10:11:58 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH NUM poziva zainteresirane za sudjelovanje na projektu u Šibeniku, troškovi pokriveni

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH NUM poziva zainteresirane za sudjelovanje na projektu u Šibeniku, troškovi pokriveni


Nakon odabira delegacije koja će Nezavisnu udrugu mladih predstavljati na međunarodnom projektu u Poljskoj, Nezavisna udruga mladih kompletira tim za projekt kojem je nositelj. Glavne aktivnosti tog projekta održat će se od 2. do 9. svibnja u Šibeniku, a sudjelovat će ukupno 40 mladih iz Cipra, Malte, Slovačke, Slovenije i Hrvatske.

Cilj projekta je povećati svijest mladih o važnosti izlaska na izbore kroz povećanje razine sudjelovanja u procesima odlučivanja, njihovo upoznavanje s izbornim sustavom te povećanje njihova znanja o EU institucijama. Za sudionike projekta osigurani su putni troškovi, troškovi smještaja, prehrane, kao i svih aktivnosti povezanih s projektom.

Prijaviti se možete preko obrasca za prijavu na sljedećem linku: http://bit.ly/HearMyVoice_Sibenik najkasnije do petka, 9. ožujka, do 23:59 h.

U slučaju dodatnih pitanja, možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook stranicu Nezavisne udruge mladih.