Sub08082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH (FOTO) Mladi iz NUM-a obnovili park na Sportsko rekreacijskom centru

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH (FOTO) Mladi iz NUM-a obnovili park na Sportsko rekreacijskom centru


Nezavisna udruga mladih kraju je privela 1. rujna započetu građansku akciju „Pro(aktivan)“ . Riječ je akciji kojom su članovi NUM-a uredili park Sportsko rekreativnog centra u Lepoglavi.

Sredstva za provedbu akcije NUM je osigurao njenom prijavom na natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva koja je sufinancirala provedbu akcije.

- Iako radovi ovdje ne staju, proteklog završili smo s aktivnostima planiranima u okviru provedbe projekta. Unatoč tome što su se temperature spuštale i do pet stupnjeva ispod nule, to nas nije spriječilo da odradimo odličan posao. Riješen je problem trave koja se probija kroz šljunak, preostali je šljunak do kraja raspoređen po stazi, završena je obrada i bojenje dasaka koje su postavljene na klupice te klackalice i ljuljačke koje su sada spremne za korištenje. Obojeni su i stolovi za stolni tenis. Zahvaljujemo se Zakladi za razvoj civilnoga društva na prepoznatom problemu i velikoj pomoći pri početku njegova rješavanja te Gradu Lepoglavi na financijskoj potpori kod nabavke šljunka – poručuju iz NUM-a čiji su vrijedni volonteri marljivo radeći ulagali sate i sate slobodnog vremena kako bi ovu priču uspješno priveli kraju.