Pet07082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NOVI PROJEKT NEZAVISNE UDRUGE MLADIH Prezentacija projekta "Ostvari svoj potencijal" u ponedjeljak, 28. siječnja

NOVI PROJEKT NEZAVISNE UDRUGE MLADIH Prezentacija projekta "Ostvari svoj potencijal" u ponedjeljak, 28. siječnja


Nezavisna udruga mladih prijavila je projektni prijedlog na natječaj „Društveni kapital zajednice“, a Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva prepoznala je kvalitetu i važnost projekta te ga odobrila! Riječ je o projektu pod nazivom „Ostvari svoj potencijal“ koji će biti financiran u iznosu od 29.629,00 kn.

Cilj projekta je da se aktivnostima koje će se provoditi poveća razina znanja te ojačaju vještine kod mladih ljudi te da ih se potakne na ostvarenje vlastitih potencijala i motivira na poduzimanje akcija u svrhu izgradnje uspješnih karijera.

Na koji će način to ostvariti, možete čuti na uvodnom predavanju i prezentaciji projekta te projektnih aktivnosti koje će se održati u ponedjeljak, 28. 1., u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi s početkom u 19 h.
Na uvodnom će predavanju biti prezentirane sve planirane aktivnosti koje će se odvijati po projektu te na koji se točno način možete uključiti i aktivno sudjelovati.