Sri12082020

Posljednje izmjene11:11:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Numovci organiziraju posjet tvrtki Rimac automobili

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Numovci organiziraju posjet tvrtki Rimac automobili


Projekt Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave - Ostvari svoj potencijal, sufinanciran sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, nastavlja se novom zanimljivom aktivnošću - posjetom tvrtki Rimac automobili. NUM poziva zainteresirane da se prijave za odlazak u posjetu Rimac automobilima.

Za petak, 12. 4., u 13 sati rezerviran je termin za posjet tvrtki Rimac automobili čije je sjedište u Sv. Nedelji, nedaleko od grada Zagreba. Sudionici ove aktinosti imat će priliku upoznati se s povijesti, radom i određenim odjelima jedne od najuspješnih i najpoznatijih tvrtki u Hrvatskoj.

Termin posjeta rezerviran je za 25 osoba, a za sve sudionike ove aktivnosti Nezavisna udruga mladih osigurava prijevoz i obrok.

Školarcima koji bi mogli biti spriječeni zbog nastave organizatori poručuju kako će pokušati sa školama dogovoriti opravdano izostajanje s nastave za potrebe sudjelovanja na projektu te će za isto izdavati ispričnice, odnosno potvrde o sudjelovanju na projektnoj aktivnosti.
Za sve maloljetne osobe obavezna je potpisana suglasnost roditelja/skrbnika.

Prijave su otvorene do 7. 4. preko obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici https://goo.gl/mDLgrD, a odabrani sudionici bit će na vrijeme obaviješteni o detaljima putovanja (vrijeme i mjesto polaska, planirani povratak).

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Nezavisnu udrugu mladih preko Facebooka ili na neki od sljedećih kontakata – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 097 6239 589.