Pet07082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Poziv na prijavu za posjet Tehnološkom parku Varaždinu

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Poziv na prijavu za posjet Tehnološkom parku Varaždinu


Nezavisna udruga mladih u okviru projekta 'Ostvari svoj potencijal' organizira posjet Tehnološkom parku Varaždin te poziva zaintereserane za posjet ovom poduzetničkom inkubacijskom centru da se prijave za odlazak u Varaždin.

Navedena aktivnost projekta 'Ostvari svoj potencijal' u potpunosti je besplatna, a sudjelovati u njoj može maksimalno 25 osoba.

Posjet Tehnološkom parku bit će u srijedu, 24. rujna u jutarnjim satima. Planirani polazak prema Varaždinu je u 8:00 sati iz Lepoglave (ispred Doma kulture) te u 8:10 sati iz Ivanca (tržnica, nasuprot Srednje škole Ivanec).

Sudjelovanje na aktivnosti uključuje i besplatan obrok za sve sudionike.

Uvjet za sudjelovanje maloljetnih osoba je potpisana suglasnost koju će zainteresirani moći preuzeti u uredu Nezavisne udruge mladih u radnom vremenu ili prema dogovoru.

Zainteresirani se za sudjelovanje mogu prijaviti putem obrasca - http://tiny.cc/mxdocz, i to do 23. rujna u 12:00 sati ili nakon popunjenja svih mjesta.

Za školarce koji bi mogli biti spriječeni zbog nastaveorganizator će nastojati dogovoriti opravdano izostajanje s nastave za potrebe sudjelovanja na projektu te će za isto izdavati ispričnice, odnosno potvrde o sudjelovanju na projektnoj aktivnosti.

Projekt 'Ostvari svoj potencijal' provodi Nezavisna udruga mladih, a financira ga Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.