Ned09082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NAJAVA NUM organizira još jedno studentsko predavanje

NAJAVA NUM organizira još jedno studentsko predavanje


U ponedjeljak, 18. studenog u Lepoglavi slijedi drugo predavanje studenta u sklopu projekta "Ostvari svoj potencijal", a ovog je puta u ulozi predavača Davorin Špičko.

Davorin je 2014. godine završio preddiplomski studij na Fakultetu organizacije i informatike i stekao zvanje sveučilišnog prvostupnika informatike, a trenutno je istom fakultetu na završnoj godini diplomskog studija Informacijsko i programsko inženjerstvo. Dugogodišnji je aktivan član i volonter Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave, a aktivan je i u P.A.S. klubu Lepoglava u kojem je i zamjenik predsjednika. U svom dugogodišnjem članstvu u Nezavisnoj udruzi mladih sudjelovao je na velikom broju projekata Erasmus+ programa od kojih je neke osmislio, napisao i provodio.  Informatikom se bavi već više od 15 godina pri čemu se profesionalno usmjerio softverskom inženjerstvu te danas svoju karijeru gradi kao zaposlenik IBM-a u ecx.io Hrvatska.

Kako je moguće biti aktivan u više udruga odjednom, a u isto vrijeme studirati, graditi uspješnu karijeru i još pronaći vremena za druženja i zabavu zainteresirani mogu saznati u ponedjeljak, 18. 11. od 19 sati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi.

Projekt "Ostvari svoj potencijal" provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.