Sri02122020

Posljednje izmjene12:53:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održano online predavanje

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održano online predavanje


U srijedu, 23. lipnja, preko ZOOM platforme Nezavisna udruga mladih održala je svoje prvo ovogodišnje (online) predavanje u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava.
Tema predavanja bio je ustroj i djelovanje organizacija civilnog društva, a sva iskustva na ovu temu sa sudionicima je podijelio Darko Ciglar, voditelj projekata u ACT Grupi.

Međusobnom razmjenom iskustava, a ponajviše od Darka, sudionici su imali prilike učiti o samom radu organizacija, utjecaju organizacija na lokalnu zajednicu, motivaciji članova, financiranju aktivnosti i mnogim drugim zanimljivim temama.

Na predavanju je sudjelovalo sedam osoba te se organizatori nadaju da su svi sudionici uspjeli nešto naučiti i da će nova znanja moći primijeniti u daljnjem radu.

Info-centar možete pratiti na Facebook stranici (@infocentarzamladelepoglava) i na Instagramu (@mladi.info) kako ne biste propustili najnovije informacije o aktivnostima i prilikama u sklopu Info-centra za mlade Lepoglava.

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.