Ned20062021

Posljednje izmjene09:43:00 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Zdravstvo AKCIJA DARIVANJA KRVI U Lepoglavi prikupljeno 40 doza krvi

AKCIJA DARIVANJA KRVI U Lepoglavi prikupljeno 40 doza krvi


Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec je 17. studenog, u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Lepoglave, organiziralo u Lepoglavi akciju dobrovoljnog darivanja krvi za građane šireg lepoglavskog područja.

Akciji se odazvalo 42 darivatelja, a prikupljeno je 40 doza krvi.

Među dobrovoljnim darivateljima koji su se odazvali i ovoj akciji bili su Franjo Bračko kojemu je tom prigodom uručeno priznanje za 100 puta darovanu krv, Vesna Kostanjevec koja je primila priznanje za 35 darivanja kao i Miroslav Koračević te Nenica i Ivan Jug koji su primili obiteljsku zahvalnicu.

- U ovakvim teškim trenutcima koje svi zajedno prolazimo, održavanje dostatnih količina krvi vrlo je bitno za neometan rad zdravstvenog sustava i dobrobit svih nas. Kroz ovu akciju kao i svaku prethodnu građani su ponovno pokazali da su tu jedni za druge kada je to najviše potrebno. I dalje potičemo postojeće darivatelje da nastave sudjelovati u akcijama te da oni potiču svoje članove obitelji i prijatelje na uključenje. Zadovoljni smo s današnjom akcijom te se od srca radujemo svim budućim akcijama DDK uz naše vrijedne darivatelje – poručili su iz GDCK Ivanec.