Ned31052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Komunal 5 novih autobusnih ugibališta

5 novih autobusnih ugibališta

ugibalista-n

U suradnji sa Županijskom Upravom za ceste realiziran je projekt izgradnje 5 autobusnih ugibališta na području Grada Lepoglava. Jedno se nalazi u Kameničkom Podgorju, drugo ugibalište je u Žarovnici uz područnu školu i tri ugibališta su na području Gornje Višnjice odnosno Višnjičke Vesi.

Tim projektom povećana je sigurnost djece u dolasku i odlasku u školu te svih ostalih putnika, a to je ujedno i nadopuna nastojanja za što bolje i kvalitetnije komunalno uređenje cijelog našeg prostora. U sklopu tog dijela investicija Grad Lepoglava je izradio pripremne radove, a završni dio asfaltiranja odradila je Županijska Uprava za ceste.

- Za iduću godinu želimo završiti program izgradnje autobusnih ugibališta na području Žarovnice kod naselja Mačeki i također na prostoru Kamenice. Izgradnjom tih 8 autobusnih ugibališta stavili bi uređenje cesta na najveću moguću razinu. - rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Grad će također pokušati zajedno sa Županijskom Upravom za ceste, iduće godine napraviti i nadstrešnice na svim tim ugibalištima.