Čet28052020

Posljednje izmjene03:58:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Komunal Video: Uredit će se glavna ulica

Video: Uredit će se glavna ulica

lepoglava_pavlinska1

Grad Lepoglava i Županijska uprava za ceste aktivno rade na uređenju županijskih cesta na cijelom gradskom području. Prioritet imaju prometnice koje su u najlošijem stanju, a uređenje će se provoditi narednih nekoliko godina.

S ciljem boljeg povezivanja gradskih naselja, povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu ali i podizanja kvalitete života, Županijska uprava za ceste i grad Lepoglava korak po korak rješavaju probleme vezane uz županijske prometnice na području grada. Tako će uskoro početi radovi u samom centru grada, a kilometar ceste na potezu prema Zlogonju koja je bila u najlošijem stanju već je dobila novi asfaltni tepih. Pedeset posto financira Županijska uprava za ceste, a pedeset  posto Grad Lepoglava.

I problem klizišta u okviru županijskih cesta polako dobiva svoje riješenje. Natječaj je već raspisan pa će radovi na sanaciji klizišta u Kameničkom Podgorju započeti do kraja godine. Nastavlja se i izgradnjom cestovne odvodnje i nogostupa. Završetak radova na postavljanju novih asfaltnih tepiha, sanaciji klizišta te izgradnja cestovne odvodnje i nogostupa očekuje se kroz nekoliko godina.