Ned31052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Komunal 28 novih lampi u Zlogonju

28 novih lampi u Zlogonju

javna_rasvjeta

Proteklog tjedna je završena rekonstrukcija niskonaponske mreže u Zlogonju, gdje je postavljeno 28 rasvjetnih mjesta.

Time je pokriveno dosta veliko područje što je i predviđeno za realizaciju do kraja godine, a manifestiralo se sastankom gradonačelnika Marijala Škvarića i direktorom Elektre Zvonkom Rožmarićem proteklog mjeseca, gdje je donesen zaključak kojim se Elektra obvezala učiniti maksimalne napore da se rekonstrukcija niskonaponske mreže na području Lepoglave nastavi.

Također su započeli radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na području Kameničkog Podgorja od raskrižja Galići prema Ravnoj Gori, koja će se spojiti sa dijelom čija je rekonstrukcije od prije završena. - Ove godine je planirano da se postave betonski stupovi i eventualno da se povuče mreža, što još nije sigurno. Radovi su počeli, stupovi se dovoze a sva tehnička priprema je napravljena. - rekao je komunalni redar, Boris Žulić. To je jedan od većih zahvata na tom području, a nakon Kameničkog Podgorja namjerava se krenuti u istu rekonstrukciju u Kamenici, Lepoglavskoj Vesi i na prostoru Očure.

Dodajmo ovome i planirane radove u okviru kojih će biti izgrađena javna rasvjeta na rotoru u Žarovnici te u Kamenici na relaciji od križanja koje iz centra Kamenice vodi u smjeru groblja pa do samog mjesnog groblja. Procjena je da će radovi koštati oko 250 tisuća kuna, za što su sredstva osigurana ovogodišnjim proračunom.