Pon25052020

Posljednje izmjene06:22:37 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Komunal Predstavnici Elektre u Lepoglavi

Predstavnici Elektre u Lepoglavi

hep-n

U utorak, 27. listopada direktor Elektre Varaždin, Zvonko Rožmarić sa svojim suradnicima, sastao se s gradonačelnikom Marijanom Škvarićem, predsjednicima mjesnih odbora Kameničko Podgorje i Zlogonje te zainteresiranim građanima, u svrhu obilaska Lepoglave i pokušaja dogovora oko problema zastoja suradnje.

Obišli su cijelo područje grada Lepoglave gdje su raspravljali o problematici rekonstruiranja niskonaponske mreže. - Razlog ovog sastanka jest taj što je ove godine ta rekonstrukcija od strane Elektre potpuno izostala, a to je nama otežalo i daljnje proširenje javne rasvjete. - izjavio je Gradonačelnik.

Nakon sastanka je donesen zaključak kojim se Elektra obvezala učiniti maksimalne napore da se ta rekonstrukcija niskonaponske mreže na području Lepoglave nastavi. Tako da će ove godine najvjerojatnije biti dovršena rekonstrukcija mreže u Zlogonju, gdje će biti postavljeno 25 rasvjetnih mjesta i na području Cerovčeca, u mjesnom odboru Žarovnica, za koje je predviđeno 10 rasvjetnim mjesta.

U planu su također počeci radova u Kameničkom Podgorju, Kamenici, Zlogonju, Lepoglavskoj Vesi i na prostoru Očure.