Čet28052020

Posljednje izmjene03:58:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Komunal Vremenski uvjeti određuju dinamiku

Vremenski uvjeti određuju dinamiku

lojzek2

Nedavno su kraju privedeni radovi na uređenju mosta na županijskoj cesti ŽC 2101 kod skretanja za naselje Vulišinec. Riječ je o radovima koje je financirala Županijska uprava za ceste, a po prijedlogu uređenja komunalne infrastrukture koji Grad Lepoglava svake godine dostavlja ŽUC-u.

Nakon sanacije mosta na tom je dijelu potrebno dovršiti uređenje nogostupa stavljanjem asfaltnog pokrivača. Ti radovi bit će obavljeni najvjerojatnije u proljeće kada za to budu pogodni vremenski uvjeti.
 
Uz uređenje navedenog mosta, radi se i na uređenju vodotoka kod naselja Kelemeni. Riječ je o programu koji provode Hrvatske vode, a koji, na temelju prijedloga Grada Lepoglave, obuhvaća uređenje vodotoka na gradskom području.

S obzirom na vremenske uvjete koji ne dopuštaju većinu radova gradnje i sanacije objekata komunalne infrastrukture, završetak pojedinih radova zbog kvalitete izvedbe bit će pomaknuti na proljeće. U to će vrijeme postavljanjem finog asfaltnog sloja biti završeni i radovi na dovršetku nogostupa u Ulici kardinala Alojzija Stepinca.