Pon28092020

Posljednje izmjene10:27:00 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo Nove ankete POS-a

Nove ankete POS-a

stan1

S ciljem sagledavanja i ocjene stvarnih stambenih potreba putem «Programa društveno poticane stanogradnje» (POS), provodi se Anketa o interesu građana sa područja Grada Lepoglave.

Rješavanje stambenih potreba putem Programa „A“, „B“ i „C“ POS-a obuhvaća kupnju stana u višestambenoj zgradi - Program „A“, gradnju stana –obiteljske kuće - Program „B“, kupnju građevinskog materijala - Program „C“.
 

Pozivaju se zainteresirani građani s područja Grada Lepoglave da se odazovu provođenju Ankete, a anketni listići se mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave ili službenim stranicama Grada Lepoglave www.lepoglava.hr.

Posebno se ističe da Anketa nije podloga za konkretan odabir, odnosno izradu konkretne liste prioriteta, već će služiti isključivo za dobivanje pregleda relevantnih podataka i elemenata u cilju izrade što kvalitetnije snimke stvarnih potreba i financijskih mogućnosti zainteresiranih na području Grada Lepoglave.

Svaki građanin koji ispuni anketni listić može ga predati u uredovno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Grada Lepoglave.

Krajnji rok za podizanje i dostavu Ankete je 30. studeni 2011. godine.

Dodatne informacije vezane za „Programe društveno poticane stanogradnje“, mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave, Antuna Mihanovića 12, Lepoglava, svakog radnog dana u vremenu od 7,00 do 15,00 sati.