Čet21102021

Posljednje izmjene10:12:11 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo Lepoglavska poslovna zona na ovogodišnjem REXPO-u

Lepoglavska poslovna zona na ovogodišnjem REXPO-u

S ciljem privlačenja novih investitora i pokretanja gospodarstva, Poslovne zone d.o.o. u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva - Sektor za industrijsku politiku, Varaždinskom županijom, HGK - Županijskom komorom Varaždin, Gradom Varaždinom, Gradom Lepoglava, Gradom Novi Marof, Općinom Breznički Hum, Općinom Jalžabet i Specijalnom Bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice ponovo organiziraju zajednički nastup na 2. međunarodnom poslovnom sajmu investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju „REXPO Zareb 2012“, koji će se održati 17. i 18. travnja 2013. godine u prostorijama Hypo Expo XI Business Centra na oko 2.500 m2 izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke.

Glavni cilj sajma REXPO Zagreb 2013. godine je okupljanje svih relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina pri čemu se očekuje preko 700 posjetitelja, a najavljen je i dolazak te sudjelovanje velikog broja predstavnika ministarstava i državnih institucija.

Uz predstavljanje projekta Specijalne bolnice za rehabilitaciju Varaždinske toplice, na sajmu će se predstaviti i mogućnosti ulaganja u industriju u Poslovne zone Grada Varaždina, Poduzetničke zone Grada Lepoglave, Poduzetničke zone Breznički Hum, Poduzetničku zonu Jalžabet, Poduzetničku zonu Kneginec, Poslovne zone grada Novog Marofa.

Inače, REXPO je međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju na kojem se predstavljaju tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji: Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije. Namijenjen je investitorima, developerima, izvođačima, projektantima, arhitektima, inženjerima, konzultantima, agentima, odvjetnicima, bankama, investicijskim fondovima, osiguravajućim društvima, zakupcima, hotelijerima i korisnicima komercijalnih prostora, predstavnicima ministarstava, gradova i županija, obrazovnim institucijama, stručnim udruženjima, medijima te svim ostalim sudionicima zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata. Također, REXPO simbolizira početak novog investicijskog ciklusa u regiji.