Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo IZ GRADA Raspisan Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva na području grada Lepoglave u 2019. godini

IZ GRADA Raspisan Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva na području grada Lepoglave u 2019. godini


Grad Lepoglava raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva na području grada Lepoglave u 2019. godini.
Potpore će se dijeliti u okviru dvije mjere i to za sufinanciranje nabavke opreme i inventara te ulaganje u standarde kvalitete kao i za nastup poduzetnika na sajmovima, izložbama te izradu promotivnih materijala.

Korisnici potpora mogu biti subjekti malog gospodarstava utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva tj. isključivo mikro subjekti malog gospodarstva pod uvjetom da imaju registrirano sjedište/prebivalište na području grada Lepoglave.

 Zahtjevi za dodjelu potpore dostavljaju se od dana objave ovog Javnog poziva, na posebnom obrascu uz pripadajuću dokumentaciju, a rješavaju po redoslijedu zaprimanja do iskorištenja sredstava planiranih za tu namjenu u Proračunu Grada Lepoglave za 2019. godinu.

Detaljen informacije nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE).