Sub21042018

Posljednje izmjene11:34:47 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Gradska knjižnica NAJAVA Javno predavanje s pokaznom radionicom "Što tu nije u redu?"

NAJAVA Javno predavanje s pokaznom radionicom "Što tu nije u redu?"


U čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi, u četvrtak, 19. travnja, s početkom u 19 sati, održat će se javno predavanje s pokaznom radionicom "Što tu nije u redu?" - tajna snaga nedodirljivoga.

Predavanje će održati Vedran Kratelja, poznati sistemski konzultatnt, konstelator-trener i coach te član "Hellinger Sciencia".

- Zašto činimo što činimo i kad to ne želimo? Slobodna volja,..stvarno? Jači tlači: moć sistema u ljudskim odnosima i zapetljajima - Što traži 'duša' – škola ljubavi? Vidjeti dodiruje!...i mijenja! - Putokazi nevidljivog: posljedice za život, zdravlje, intimnost, uspjeh – Konstelacije: kako povezati odvojeno, zamjereno, sukobljeno, za snagu, bliskost i mir? Pristup intuiciji ili polju znanja? – Tri naša jezika - Kako do više 'osobne' energije? - Što kaže znanost? - Efekti se odmataju, hoćeš, nećeš - Iskustva iz sistemskih konstelacija za pojedince, parove i obitelji...ili Kako biti svoj? – Edukacija za konstelatora – Iskustva i vježbe iz prakse - možda pokazna konstelacija po Bertu Hellingeru - Pitanja & odgovori - Ponesite sebe, svi vaši dijelovi su dobrodošli! - stoji u najavi predavanja i radionice za koju se zainteresirani mogu predbilježiti pozivom na 042 792 742 ili 097 7590 579 odnosno slanjem e-poruke na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Ulazak je besplatan.