Pet18012019

Posljednje izmjene10:12:13 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Kazalište U VIŠNJICI GOSTOVAO GFUK Kerekesh teatar nasmijao brojnu publiku u Višnjici

U VIŠNJICI GOSTOVAO GFUK Kerekesh teatar nasmijao brojnu publiku u Višnjici


Glumački festival u Krapini (GFUK) nije održavanjem ograničen samo na Krapinu i okolicu već ruši teritorijalne okvire. Tako je stigao i do Višnjice u kojoj je odigrana komedija "Ljubaf" u izvedbi Kerekesh teatra.

Višnjica je imala zadovoljstvo proslaviti jubilarnu 50. izvedbu predstave zajedno s njenim akterima - Anom Begić, Hanom Hegedušić, Adamom Končićem, Janom i Ljubomirom Kerekešom, koji su do suza nasmijali i zabavili publiku u ispunjenoj sportskoj dvorani OŠ Izidora Poljaka u Višnjici.

Predstava je u Višnjicu stigla i odigrana zahvaljujući, prije svega, domaćim gospodarstvenicima točnije sponzorstvu višnjičke tvrtke HIS te pokroviteljstvu Grada Lepoglave, gradske Turističke zajednice i Turističko kulturno – informativnog centra te organizacijskoj potpori OŠ Izidora Poljaka Višnjica.

Na kraju predstave i zahvale glumcima na gostovanju, publici je kratku poruku uputio Jan Kerekeš odnosno Ivek Klobučar kojeg igra u predstavi. Publici je poručio: "Samo iziđite iz ormara".