Uto11052021

Posljednje izmjene03:31:38 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Koncerti BOŽIĆNI KONCERT Glazbena božićna i novogodišnja čestitka

BOŽIĆNI KONCERT Glazbena božićna i novogodišnja čestitka

Božićno vrijeme radosti u Lepoglavi su tradicionalnim Božićnim koncertom upotpunili glazbenici koji su u ispunjenoj školskoj sportskoj dvorani lepoglavske Osnovne škole glazbom dočarali čaroliju Božića.

Limena glazba Lepoglava, ženski zbor "Collegium artisticum", Tamburaški orkestar Biseri, mješoviti pjevački zbor KUD-a Klenovnik, Varaždinski gudački kvartet i tamburaški sastav "Klaruši" te solisti Štefanija Geček, Danijel Češnjaj, Blanka Tkalčić, Emilia Galović i Marta
Svetec na dvosatnom su koncertu izveli uglavnom božićne i skladbe koje vežemo uz božićno vrijeme, ali i one u kojima se spominje ljubav, pokretač svega dobroga na ovom svijetu.

Velikim je pljeskom nastupe glazbenika nagradila brojna publika kojoj je na kraju koncerta lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić poželio sve najbolje u novoj godini.

I ovogodišnji je Božićni koncert održan pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave te u organizaciji Turističke zajednice grada Lepoglave i Turističko-kulturno informativnog centra.