Čet12122019

Posljednje izmjene08:25:48 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Koncerti

DAN GRADA (FOTO) Orguljaški koncert Gradu za rođendan


Čarobni zvuci crkvenih orgulja izgrađenih prije 370 godina ispunili su župnu crkvu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u subotnje predvečerje 7. prosinca.

USKRSNI KONCERT I IZLOŽBA (FOTO) Uskrsno ozračje dočarano glazbom i uskrsnim ukrasima


Tradicionalnim Uskrsnim koncertom, održanim u predvečerje Uskrsnog ponedjeljka, završilo je obilježavanje blagdana Uskrsa u Gradu Lepoglavi.

BOŽIĆNI KONCERT (FOTO) Glazbena božićna čestitka


Blagdan svetog Stjepana već je tradicionalno u Lepoglavi rezerviran za Božićni koncert. Tako su i ove godine na Štefanje radost Božića u ispunjenoj sportskoj dvorani OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi okupljenoj publici glazbom dočarali brojni glazbenici.

NAJAVA Tradicionalni Božićni koncert na Štefanje


U srijedu, 26. prosinca, na Štefanje, s početkom u 18 sati, u sportskoj dvorani u Lepoglavi održat će se tradicionalni Božićni koncert.

FESTIVAL ČIPKE Održan koncert Glazbenog ansambla Hrvatsko-talijanskog društva


U prekrasnom ambijentu župne crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, povodom 22. Međunarodnog festivala čipke, održan je koncert Glazbenog ansambla Hrvatsko-talijanskog društva prijateljstva.

KONCERT NA GAVEZNICI (FOTO) Iz vulkana šikljala glazba


Jedinstven glazbeni doživljaj ponudili su u predvečerje 22. lipnja, okupljenima na Gaveznici, članovi kvinteta Simply Brass. U grotlu vulkana nastalog prije 22 milijuna godina, svojim su nastupom podsjetili zašto su bili nominirani za dobivanje najprestižnije hrvatske diskografske nagrade - Porina, u kategoriji "Najbolji instrumentalni album (izvan klasične i jazz glazbe)".

NAJAVA Koncert u vulkanu – nastup vrhunskih glazbenika u jedinstvenom ambijentu


U Lepoglavi će se u petak, 22. lipnja održati jedinstven koncert. U grotlu ugaslog vulkana na Gaveznici nastupit će glazbenici koji su ove godine bili nominirani za dobivanje najprestižnije hrvatske diskografske nagrade – Porina. Riječ je Simply Brass kvintetu koji uspješno popularizira glazbu mnogih domaćih i stranih autora skladanu za takav komorni sastav.
Koncert počinje u 19 sati, ulaz je besplatan, a za sve je posjetitelje osigurano osvježenje.

TAMBURAŠKI ORKESTAR BISERI Svečanim koncertom proslavili 10 godina postojanja i rada


Svečanim koncertom održanim u ispunjenoj sportskoj dvorani škole u Kamenici Tamburaški orkestar Biseri iz Kamenice proslavio je deset godina postojanja i rada.

NAJAVA Dođite u nedjelju na koncert Ad Gloriam brassa u Lepoglavi


U nedjelju, 18. ožujka publika u Lepoglavi imat će prigodu nazočiti vrhunskom glazbenom događaju. Tog će dana, u 19 sati, na Tawanu lepoglavskog Doma kulture nastupiti Ad Gloriam brass.

BOŽIĆNI KONCERT Božićna glazbena čestitka


I ove je godine u Lepoglavi, na Štefanje, održan tradicionalni Božićni koncert. Kao i prijašnjih godina, brojna je publika radost Božića podijelila s glazbenicima koji su im i ovog puta uputili božićnu glazbenu čestitku.

NAJAVA Božićni koncert na Štefanje


Čaroliju božićnog doba u Lepoglavi će glazbom dočarati izvođači na tradicionalnom Božićnom koncertu koji će se i ove godine održati na Štefanje - u utorak, 26. prosinca s početkom u 18 sati, u sportskoj dvorani lepoglavske škole.

USKRSNI KONCERT Uskrsno vrijeme dočarano glazbom


Tradicionalnim Uskrsnim koncertom održanim u predvečerje Uskrsnog ponedjeljka u gradu Lepoglavi završilo obilježavanje blagdana Uskrsa.

BOŽIĆNI KONCERT (FOTO) Božićne blagdane ispunili glazbom


Blagdan svetog Stjepana već tradicionalno je u Lepoglavi rezerviran za Božićni koncert. Ove godine blagdansko su vrijeme svojim nastupima, pred brojnom publikom u ispunjenoj sportskoj dvorani OŠ Ante Starčevića, upotpunili domaći glazbenici. 

NAJAVA Tradicionalni Božićni koncert na Štefanje


U ponedjeljak, 26. prosinca s početkom u 18 sati, u sportskoj dvorani u Lepoglavi održat će se tradicionalni Božićni koncert na kojem će nastupiti Limena glazba Lepoglave, Ženski zbor "Collegium Artisticum", Tamburaški orkestar "Biseri" iz Kamenice te solisti Marija Hodalj i Mario Đura.

KONCERT Ženski pjevački zbor Collegium Artisticum održao koncert za svoj grad


Sedmodnevni program obilježavanja Dana grada Lepoglave završen je koncertom Ženskog pjevačkog zbora Collegium Artisticum i gostiju - Tamburaškog sastava Misterij.

GODIŠNJI KONCERT TAMBURAŠKOG ORKESTRA "BISERI" Kamenički tamburaši i njihovi gosti publici poklonili prekrasnu glazbenu večer


Tamburaški orkestar "Biseri" iz Kamenice, s vokalnim solistima, glazbenim suradnicima i gostima, održao je u subotu, 27. kolovoza, u dvorani OŠ Ivana Rangera u Kamenici, godišnji koncert.
I ove je godine koncert održan u sklopu proslave zaštitnika Župe Kamenice – svetog Bartola.

BOŽIĆNI KONCERT U LEPOGLAVI (VIDEO) Domaći glazbenici pjesmom dočarali radost Božića


Štefanjska večer već je tradicionalno u Lepoglavi rezervirana za Božićni koncert tako da su u i ovog Štefanja školsku – sportsku dvoranom u Lepoglavi, uz publiku, ispunili zvuci, uglavnom božićne glazbe.

NAJAVA Božićni koncert na Štefanje


I ove će se godine, na Štefanje (subota, 26. prosinca), s početkom u 18 sati, u sportskoj dvorani u Lepoglavi održati tradicionalni Božićni koncert.

NAJAVA Božićni koncert učenika Osnovne glazbe škole u Lepoglavi


Učenici Područnog odjela Osnovne glazbene škole u Lepoglavi održat će povodom nadolazećih blagdana Božićni koncert.
Koncert, na koji su pozvani svi zainteresirani građani, bit će održan u četvrtak, 17. prosinca u 18 sati u OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi

KONCERT "NAJLJEPŠE O MARIJI" Lepoglavsku crkvu ispunile pjesme posvećen Blaženoj Djevici Mariji


U prekrasnom ambijentu lepoglavske župne crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, održan je koncert duhovne glazbe "Najljepše o Mariji". Koncert su prigodom proslave 600-te obljetnice posvećenja lepoglavske crkve priredili Marija Hodalj iz Lepoglave i njeni kolege iz Glazbene škole Varaždin.

USKRSNI KONCERT Koncert za kraj uskrsnih blagdana


U predvečerje Uskrsnog ponedjeljka u Domu kulture u Lepoglavi održan je tradicionalni "Uskrsni koncert".