Sri08042020

Posljednje izmjene09:12:23 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Vatra zapalila Lepoglavu, slijede adrenalin i stand up

JAILHOUSE FESTIVAL Vatra zapalila Lepoglavu, slijede adrenalin i stand up


Drugi dan Jailhouse festivala protekao je u sportskom i zabavnom tonu održavanjem brdske biciklijade i koncerta "Vatre".

USR "Sport za sve" Lepoglava u sklopu Festivala organizirao je u poslijepodnevnim satima 4. brdsku biciklijadu "Po zagorskim bregima“ Biciklijada je bila rekreativnog karaktera, a nakon dolaska na kraj rute Vilinskom špicom sudionici su uz hranu i piće nastavili druženje.

Koncertna večer privukla je mnogo posjetitelja koji su imali priliku uživati u glazbi triju bendova i u nastupu plesne skupine. Bend "Tapatafko“ iz Pregrade svojim je nastupom otvorio koncertnu večer, a nakon njega publiku je nastavio zagrijavati "Media Stres“ iz Čakovca. Plesačice Valerija, Klara, Sara i Maja iz varaždinske plesne skupine Four dodatno su zagrijale atmosferu prije izlaska na pozornicu grupe „Vatre“. Ovogodišnji dobitnici najviše Porina za hit „Tango“ nisu iznevjerili visoka očekivanja publike te su raspametili brojne obožavatelje sa šireg lepoglavskog područja.

U nedjelju posjetitelje Jailhouse festivala čeka bubble football koji se ove godine prvi put organizira u sklopu Festivala. Bubble football je malo drugačija verzija nogometa u kojem je poželjno srušiti protivnika te se u konačnici i dobro zabaviti. Prijave su otvorene za sve i traju do samog početka događaja, do 15 sati u gradskom parku.

Za ljubitelje smijeha i dobre zabave Goran Vugrinec Goc održat će one man show nastup pod nazivom „eGOCentrik“  s početkom u 21 sat u gradskom parku u Lepoglavi.