Pet10042020

Posljednje izmjene10:11:58 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Bubble football i smijeh obilježili nedjelju na Jailhouse festivalu

JAILHOUSE FESTIVAL Bubble football i smijeh obilježili nedjelju na Jailhouse festivalu


I nedjeljni program Jailhouse festivala privukao je u gradski park posjetitelje željne zabave, smijeha i druženja.
Ekstremni nogomet - bubble football, koji je ove godine prvi puta organiziran u sklopu Festivala, izazvao je veliko zanimanje sudionika i promatrača.

Na turnir se prijavilo deset ekipa. Prisutan drenalin i poželjno rušenje protivnika i promatrači je pružilo uživanje u gledanju ove zabavne inačice nogometa. U finalu su se susrele ekipe BUM i 1337, a konačnu pobjedu odnio je BUM rezultatom 1-0. Za natjecanje je bilo prijavljeno i pet dječjih ekipa, no zbog prevelikih balona nisu mogli sudjelovati te su se po isteku natjecanja malo poigrali.

Kako bi večer protekla u dobrom raspoloženju, pobrinuo se Goran Vugrinec Goc one man show- om „eGOCentrik.“ Svojim je forama ispunio lepoglavsku večer smijehom. Uz Gorana Vugrineca, nastupio je i Saša Turković.

U ponedjeljak se u sklopu Festivala održavaju kartaške igre, gdje će posjetitelji moći odmjeriti znanje, i sreću. Kartat će se belot, šnaps, uno i razne druge igre, a za pobjednike su pripremljene nagrade sponzora. Početak je u 18 sati u gradskom parku u Lepoglavi.

Od 21 sat posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom doživljaju kina pod zvijezdama, a filmske projekcije održat će se u gradskom parku. Prikazivat će se filmovi Sonja i bik te prvi zagorski horor pod imenom „Zagorski specijalitet“. Uz dobro društvo, dekicu i kokice, pridružite se te iskusite izniman doživljaj kina pod zvijezdama, poručuju organizatori Jailhouse festivala.

foto:Jailhouse festival