Pon06042020

Posljednje izmjene12:55:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Šesti Jailhouse zatvorili Drele i Vid Balog

JAILHOUSE FESTIVAL Šesti Jailhouse zatvorili Drele i Vid Balog


Završnicu šestog izdanja Jailhouse festivala malo su pokvarile vremenske prilike koje nisu dozvolile da se planirane aktivnosti održe na otvorenom pa je sve premješteno u prostor Doma kulture, odnosno popularni Tawan.

Međutim, ni to nije spriječilo posjetitelje da još jednom dođu u zaista velikom broju na obje aktivnosti. Najprije su se već tradicionalne društvene igre opet pokazale kao pun pogodak, a kasnije su točku na i ovogodišnjeg Festivala stavili Davor Dretar Drele i Vid Balog sa svojom predstavom "Remetinec, Remetinec". Kroz nekoliko likova koje su odigrali dotaknuvši se aktualnih tema, popularni dvojac je do suza nasmijao više od 150 ljudi koji su se natiskali na vrućem Tawanu.

Uoči njihova nastupa publiku su zagrijale Maja Kućar, Sara Džaferi i Petra Kerhoni iz plesne skupine Four iz Varaždina. One su nastupile sa svojom koreografijom pod nazivom Madonna koju je pripremila Maja Kućar.