Pet03042020

Posljednje izmjene04:08:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Prilika za demo bendove – nastupite na ovogodišnjem Jailhouse-u

JAILHOUSE FESTIVAL Prilika za demo bendove – nastupite na ovogodišnjem Jailhouse-u


Demo bendovi s područja cijele Hrvatske imaju sjajnu priliku prijaviti se na Jailhouse festival u Lepoglavi, privući svoju publiku, stvoriti nove obožavatelje i pritom se dobro zabaviti. Rok prijave produžen je do 12. srpnja...

Procedura prijave je jednostavna – snimka ili audio zapis šalje se na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U naslovu maila mora stajati naziv benda i oznaka Jailhouse festival (npr.: Naziv benda - Jailhouse festival), a mail mora sadržavati kratak opis benda, fotografiju benda, broj telefona i e-mail adresu kontakt osobe te link na snimku ili audio zapis benda.

Ujedno je potrebno poslati najmanje tri glazbene snimke ili zapisa, od kojih barem jedna mora biti autorska. Organizatori, Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave (NUM) odabrat će najbolje bendove do 20. srpnja koji će imati priliku nastupiti ispred renomiranih glazbenih imena.

Jailhouse festival ove će se godine održati od 5. do 14. kolovoza u lepoglavskom gradskom parku. Cjelovit program bit će uskoro objavljen na web stranicama: num.hr, jailhouse.num.hr te Facebook stranici: https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/. Organizatori spremaju posebna iznenađenja uz tradicionalne događaje poput hakla „3 na 3“, nogača „3 na 3“, kina pod zvijezdama, kviza znanja, stand – up nastupa komičara i kazališnih predstava.

Inače, u Strategiji turizma Varaždinske županije, prema ocjeni važnosti i tržišne spremnosti koju dodjeljuje Institut za turizam, Jailhouse ima međunarodnu važnost uz čipkarski festival kao jedna od najvažnijih kulturnih, zabavnih i edukativnih manifestacija.