Pon01032021

Posljednje izmjene01:25:50 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije NAGRADNA IGRA JAILHOUSE FESTIVALA Saznajte kako do putovanja u samo dva koraka

NAGRADNA IGRA JAILHOUSE FESTIVALA Saznajte kako do putovanja u samo dva koraka


Jailhouse festival održat će se od 5. do 14. kolovoza u Lepoglavi. Sedmogodišnje izdanje u 10 dana nudi mnoštvo sportskih, zabavnih i edukativnih aktivnosti. Organizatori iz Nezavisne udruge mladih u suradnji s turističkom agencijom Taubek Tours iz Ivanca odlučili su nagraditi jednog sretnika putovanjem za dvoje.

U dogovoru s agencijom moći ćete odabrati jednodnevno kupanje za dvije osobe po izboru u nekoj od domaćih destinacija prema zadanim terminima za mjesec kolovoz. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je, ukoliko već niste, lajkati službenu Facebook stranicu Jailhouse festivala na sljedećem linku: https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/.
Nakon toga potrebno je potvrditi dolazak na Jailhouse festival 2016 („attendajte“ događaj) što možete učiniti ovdje: https://www.facebook.com/events/1167798976584001/. Oni koji su to već učinili također ulaze u nagradni bubanj pod uvjetom da su lajkali Facebook stranicu festivala.

Dakle, do putovanja vas dijele samo dva klika: lajk na stranicu, klik na „dolazim“ i to je to. Nagradna igra traje do četvrtka, 04.08.2016. u 23:59, a pobjednik će se objaviti idući dan, u petak u 12:00 sati.

Nagrada vrijedi za dobitnika te još jednu osobu.

Agencija Taubek Tours pokriva prijevoz autobusom, turističkog pratitelja iz agencije, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti te organizacijski trošak. Više informacija o putovanjima mogu ser pronaći ovdje: http://www.taubektours.hr/.