Čet15042021

Posljednje izmjene08:56:32 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Sjajna atmosfera na prvom danu Jailhouse festivala – pogledajte što vas čeka danas

JAILHOUSE FESTIVAL Sjajna atmosfera na prvom danu Jailhouse festivala – pogledajte što vas čeka danas


Jailhouse festival počeo je jučer, u petak, koncertom čak tri benda – nastupili su "Media Stres", "Tribute to Pearl Jam" te "Krešo i kisele kiše". Festival će ukupno trajati 10 dana tijekom kojih će se održati mnoštvo sportskih, zabavnih, kulturnih i edukativnih aktivnosti.

Premda se zbog lošeg vremena i kiše koncert održao na Tawanu, umjesto u lepoglavskom parku, dobre glazbe i zabave nije nedostajalo. Publiku je zagrijao čakovečki demo bend Media Stres energičnim nastupom, pokazavši zbog čega je nedavno proglašen najperspektivnijim demo bendom u Hrvatskoj.

Nakon toga, zapjevalo se hitove uvijek popularnog Pearl Jam-a koje je izveo bend"Tribute to Pearl Jam". Troje Lepoglavčana održalo je pravu rock svirku u tom sastavu nakon više godina, a neke je hitove publika zapjevala zajedno s njima. I na kraju, nastupio je bend "Krešo i kisele kiše". Dečki iz Rijeke pokazali su kako se svira žestoki punk – rock te su, osim svojih pjesama, izveli obrade popularnih domaćih hitova.

Što se tiče programa koji slijedi, danas će se održati dvodnevna radionica animiranog filma studija Vanima. U 14:00 sati očekuje nas pravi spektakl jer se u Lepoglavi prvi puta održava ljudski stolni nogomet. I zadnja poslastica za ljubitelje sporta je košarkaški hakl turnir "NUM hakl 3 na 3" u svom 15. izdanju. Ne propustite i "Lov na blago" u nedjelju u 15:00 te "Kino pod zvijezdama" u 22:00.

Podsjećamo, sve su aktivnosti besplatne za gledatelje, a u natjecateljskim su za najbolje osigurane vrijedne nagrade sponzora. Više informacija dostupno je na stranici organizatora (Nezavisna udruga mladih), Facebook stranici festivala i web stranici jailhouse.num.hr.