Pon01032021

Posljednje izmjene01:25:50 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Treći dan Jailhouse festivala osvojeno blago, a na kinu pod zvijezdama smijeh i zabava

JAILHOUSE FESTIVAL Treći dan Jailhouse festivala osvojeno blago, a na kinu pod zvijezdama smijeh i zabava


Nakon izrazito pozitivne reakcije sudionika i posjetitelja na prvom lovu na blago organiziranom u svibnju, novo se blago tražilo i ove nedjelje.

Sudjelovalo je 6 ekipa od 4 člana, a mjesta za zadatke bila su raspoređena po cijelom gradu Lepoglavi. Zadaci su bili natjecanje u rušenju boca, izrađivanje mača iz balona za modeliranje, origami, pjevanje, slikanje i druge kreativne aktivnosti. Najuspješnija ekipa "Gečkovec", u sastavu Silvestar Vresk, Tin Jagarinec, Mihael Pečatnik i Marko Pečatnik, osvojila je četiri ulaznice za kupanje u Krapinskim Toplicama. Ostale ekipe koje su se natjecale bile su: Crno jaje, Bijeli mačići, Ljenivci, Čopor i Lovci.

U večernjim satima održalo se uvijek popularno "Kino pod zvijezdama". Publika je uživala u domaćoj komediji Narodni heroj Ljiljan Vidić, a smijeha i dobre zabave definitivno nije nedostajalo.