Pon01032021

Posljednje izmjene01:25:50 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Za predstavu "Očeš nečeš, doktor" tražilo se mjesto više

JAILHOUSE FESTIVAL Za predstavu "Očeš nečeš, doktor" tražilo se mjesto više


Šesti dan Jailhouse festivala prošao je u znaku umjetnosti i kreativnosti. U popodnevnim satima održana je kreativna radionica izrade svijećnjaka i podloška za čaše, a velik interes publike, već tradicionalno, izazvala je predstava Kerekesh Teatra "Očeš nečeš, doktor" s impresivnim glumačkim imenima.

Premda je predstava zbog lošeg vremena i kiše premještena iz Gradskog parka na Tawan, odaziv publike bio je sjajan te je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Igrali su poznati hrvatski glumci - Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić Tahiri, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk te Zoran Pribičević. Dobre zabave i smijeha nije nedostajalo uz komične scene iz svakodnevnog života malog čovjeka, ali i života indijanaca.

- Svaki puta u Lepoglavi je lijepa atmosfera, posebno na Jailhouse festivalu. Žao nam je, kao i organizatorima, da nas vrijeme nije bolje poslužilo, ali predstava je održana bez obzira na manju pozornicu. Koliko vidimo po reakcijama, ljudi su se dobro zabavili - kazao je Jan Kerekeš dodavši da je to smisao svakog festivala.

Jailhouse festival traje do nedjelje, 14. kolovoza. Program možete naći na stranici jailhouse.num.hr i Facebook stranici festivala. Neki od događaja koji slijede su Escape Room od četvrtka do nedjelje, nogač u petak i koncert Aerodroma u subotu.