Sri21042021

Posljednje izmjene01:33:46 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Osjeti slobodu od 10. do 15. kolovoza

JAILHOUSE FESTIVAL Osjeti slobodu od 10. do 15. kolovoza


Nezavisna udruga mladih objavila je da će se ovogodišnji Jailhouse festival trajati šest dana i održavati u vremenu od 10. do 15. kolovoza. U to će vrijeme, poručuje organizator, posjetitelji uživati u kulturnim, zabavnim i sportskim aktivnostima.

Premda je do početka festivala preostalo nešto manje od pola godine, organizatori marljivo rade na pripremi aktivnosti i spremaju brojna iznenađenja. Ove godine novost je kraće trajanje festivala - šest dana (za razliku od prijašnjih 10 dana). Sve aktivnosti i dalje ostaju besplatne za posjetitelje.

Uz stari slogan „Osjeti slobodu“, kreiran je i novi vizualni identitet festivala – logo i objave čiji će ciljevi biti privući i informirati posjetitelje. Sve novosti vezane za festivala stoga će se objavljivati na službenoj web (jailhouse.num.hr) i Facebook stranici stranici festivala (.facebook.com/jailhouse.lepoglava/)

Podsjetimo, organizator festivala je, kao i prethodnih godina, Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave uz financijsku podršku Grada Lepoglave.
Festival je uvršten i u Strategiju razvoja turizma Varaždinske županije kao festival međunarodnog značenja.