Pet20072018

Posljednje izmjene03:53:04 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije DANI SPORTA, ZABAVE I KULTURE U VIŠNJICI Na memorijalnom turniru slavila ekipa RM Bednja & Carpona Pack

DANI SPORTA, ZABAVE I KULTURE U VIŠNJICI Na memorijalnom turniru slavila ekipa RM Bednja & Carpona Pack


Odigravanjem završnice 22. memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec u Višnjici je završena trodnevna manifestacija Dani sporta, zabave i kulture.
U finalu turnira, na kojem je nastupilo čak 23 ekipe, slavila je ekipa RM Bednja & Carpona Pack osvojivši tako drugu godinu za redom naslov pobjednika turnira koji se već 22 godine igra u spomen na poginulog branitelja iz Višnjice Stjepana Križanca.

Ekipa RM Bednja & Carpona Pack u finalu je s 3:0 savladala ekipu Centar Škudar, dok je u borbi za treće mjesto ekipa Gregur Invest sa 6:1 savladala ekipu Drvodjelac Ivanec.
Najbolji strijelac turnira, s četiri postignuta gola, bio je Matija Kanceljak iz ekipe Centar Škudar dok je najboljim golmanom proglašen Danijel Končevski iz pobjedničke ekipe.

Odigran je i ženski malonogometni turnir. U konkurenciji šest ekipa prvo je mjesto osvojila seniorska ekipa ŽNK Lepoglave dok je drugo mjesto pripalo kadetkinjama ŽNK Lepoglave. Treća je bila domaća ekipa Buffet kod Slavice.

Što se turnira tiče, odigran je košarkaški hakl turnir. Među šest ekipa najbolja je bila ekipa Nike koristi, druga je bila ekipa Višnjičarski dečki, a treća ekipa UŠR-a Višnjica.

Održane su i igre za djecu – 3. dječje igre, dok je P.A.S. Klub Lepoglava, uz prezentaciju svog rada, organizirao i natjecanje u airsoft gađanju. Najprecizniji sudionik bila je Ines Hrženjak, do nje bio je Valentino Jakop, a na trećem mjestu Mihael Florijan.

Inače, manifestaciju je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović organizirala udruga za sport i rekreaciju Višnjica. Glavni pokrovitelj manifestacije bio je Grad Lepoglava.