Pon06042020

Posljednje izmjene12:55:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Uspješna i smiješna nedjelja na Jailhouse festivalu

JAILHOUSE FESTIVAL Uspješna i smiješna nedjelja na Jailhouse festivalu


Uspješan bijeg, prvi turnir u odbojci na pijesku na Festivalu, zvijezde na nebu, ali i one na pozornici bile su okosnica opuštajuće nedjelje na Jailhouse festivalu.

Opuštajuća nedjelja u Lepoglavi započela je dvjema aktivnostima. Escape room se održava treći dan zaredom, a upravo je treći dan bio sretan za dva vrlo uspješna para koji su uspjeli izići.

Istovremeno, na novouređenom igralištu za odbojku na pijesku svoje snage odmjerile su brojne ekipe. Prvo mjesto osvojili su Lančić-Knapić, drugo EDI, a treće Drogerija i dva marketa.

Već tradicionalno, svoje predavanje održalo je Astronomsko društvo Lepoglava. Vrlo edukativno predavanje uvijek privuče zainteresirane, a nebo puno zvijezda bilo je savršena kulisa za preostale aktivnosti. Za ugodan nastavak večeri pobrinulo se Trnje sa svojim obradama velikih svjetskih hitova. Poseban je užitak bio na kraju dana gledati predstavu pod zvjezdanim nebom Lepoglave. Glumci iz Kerekesh Teatra nasmijali su i zabavili brojnu publiku.

Novi tjedan donosi nikad prije viđenu kombinaciju. Kako je zbog izrazito nepovoljnog vremena početak Jailhouse festivala odgođen, sve aktivnosti koje su bile planirane za četvrtak prebačene su na ponedjeljak. Tako je ponedjeljak prepun aktivnosti. Uz escape room, cijela Lepoglava postaje igralište u lovu na blago. Nova akropola drži predavanje o Aboridžinima, održava se nogometno natjecanje NUM 3na3, a istovremeno se održavaju koncert Treće smjene i Tomislava Golubana i stand-up Studija smiijeha.